Bands

Jeg spiller i mange forskellige bands udover at lave min egen musik under navnet LiebLiga.

Bryllup & Barnedåb

Jeg synger ofte til bryllup og barnedåb, det kan være alt fra et nummer til 1 times underholdning. Ofte er det dog en enkelt sang, som et overraskende indslag. Indimellem synger jeg også til begravelser, jeg synes det er vigtigt at sende dem man elsker rigtigt afsted, så derfor siger jeg gerne ja til sådan en tjans, selvom det altid er lidt hårdt følelsesmæssigt.

Party & Cover

Jeg spiller også meget ofte ‘balle,’ som man kalder det. Det er danse- og festmusik til julefrokoster, firmafester, private fester og lign. Det er ofte i mange forskellige konstellationer, hvor vi er et stort netværk af professionelle musikere, der spiller med hinanden på kryds og tværs. Det er ikke et fast band med et navn og samme besætning, men fordelen er, at vi allesammen spiller så meget og mange af de samme numre, så vi hurtigt kan få det til at svinge og levere varen.

#LSOTD

Er min blog her på siden, hvor jeg laver coverversioner af alle mulige forskellige sange. Du er også meget velkommen il at ønske et nummer!
Følg med her

Projekter

Nedenunder er der nogle af de musikalske projekter med fast besætning, som jeg er med i enten fast eller som afløser eller korsanger ind i mellem:

Popsicles – er mit nyeste partyband, hvor vi spiller nyere hits af eksempelvis Rihanna, Duffy, Beyoncé og Justin Timberlake

Fællessang – er et trioprojekt, hvor vi tager ud til virksomheder eller skoler og spiller og synger for til fællessang

STEM – er en duo sang og bas, hvor vi omarrangerer jazzstandards og evergreens.

Bryllupssanger – det siger sig selv 😉

Freddy and the Phantoms – er et superfedt Blues Rock band. Jeg har sunget kor på deres tredje album Times of Division, og synger også indimellem kor på livejobs. Tjek dem ud!

Pink Floyd Project – Det skandinaviske Pink Floyd tribute band, hvor jeg nogle gange afløser en af korsangerinderne. Jeg var på en hel tourné med dem i 2015 (med baby ;)) Og igen i foråret 2018. Hvis du vil høre mig synge kor, kan du se mere her.