Bryllupssanger

Jeg synger ofte til bryllup, konfirmation og barnedåb, det kan være alt fra et nummer til 1 times underholdning.

Bryllup:

Til bryllup kan jeg enten komme som duo eller trio og underholde et times tid til receptionen eller under middagen. jeg kommer selvfølgelig også gerne med fuldt band og spiller op til dans, hvor vi starter med brudevalsen.

Ofte bliver jeg også hyret til at komme og synge en enkelt sang, som et overraskende indslag f.eks fra brud til gom. Det kan både være i kirken, men det kan også sagtens være til festen i forbindelse med en tale.

Barnedåb:

Til barnedåb og konfirmation synger jeg oftest en enkelt sang eller to. Det er typisk sange, som forældre eller nærmeste familie har valgt til barnet/konfirmanten. Det er også oftest i duoformat.

Begravelse:

Indimellem synger jeg også til begravelser.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at sende dem, man elsker, rigtigt afsted og netop derfor siger jeg gerne ja til sådan en tjans, selvom det altid er lidt hårdt følelsesmæssigt.

Til begravelser har jeg bl. andet sunget “My Way” af Frank Sinatra, “I will always love you” af Whitney Houston, “What a wonderful world” af Louis Armstrong og “Er der nogen i himlen” af danser med drenge.

Hvis du kigger under min kategori – Bryllupssanger, så kommer der nogle videoeksempler på sange jeg tidligere har sunget.