Fællessang

Projektet fællessang, er et projekt jeg har lavet sammen med Flemming (guitar) og Jens (Cajon) hvor vi spiller op til fællessang, fredagssang, morgensang, julehyggefællessang og hvad det ellers nu kan kaldes.

Vi kommer og tropper op med instrumenter og tekster til sangene, som kan smides på en projektor, og derefter er det bare om at synge med 🙂

Musik for hjernen

Fællessang styrker sammenholdet og spreder en god stemning. Sang og musik er i virkeligheden en kommunikation og samtale, bare på en anderledes måde og på et universelt sprog, nemlig musik.

Når man synger og spiller musik sker der rigtig mange ting i hjernen, som ingen andre ting kan. Der er især to danske professorer, Kjeld Fredens og Peter Vuust, som har forsket i musikkens effekt på hjernen. Her er et par spændende artikler om netop det emne:

“Musik er den faglige udviklings fundament”

“Musik er lige så vigtigt som mad og sex”

“Musik gør os klogere”

Sammenhold

For mange er det måske lidt grænseoverskridende at synge solo, og måske skal der flere øl indenbords før end, man har modet, men når man synger sammen med en masse andre, der er i samme båd, så kan det være en icebreaker og sammenryster i stedet.

Vi har lavet en lille bookingvideo, som er lige ved at være på trapperne, så følg med 🙂