Liebman

Jeg skriver musik på det gode kreative brændstof – følelser.

Angst & Ensomhed

Jeg ønsker igennem min musik at italesætte svære emner som sorg, ensomhed og stress. Kombineret med sange om hverdagslivets finurlighed.

Jeg ønsker gennem min musik at bryde med tabuet ensomhed, og håber på at give mine lyttere den opfattelse, at de ikke er alene om de svære følelser og udfordringer, der kan være, ved at være ensom eller ramt af stress.

Sorg

Jeg har selv som teenager mistet begge mine forældre og har som følge deraf lidt meget af ensomhed og depression.

Det har været svært at skulle håndtere livet og hverdagen, og jeg har haft en følelse af at være fuldstændig alene. Især når jeg har sammenlignet mig med mine veninder, venner og studiekammerater.

De har haft helt andre forudsætninger i og med, at de havde deres forældres ubetingede kærlighed at trække på, et tilhørssted og ofte også økonomisk støtte.

Du er ikke den eneste

Jeg har brugt mine livsvilkår som kreativt brændstof og brugt min musik terapeutisk, som en måde at bearbejde min sorg og ensomhed på, men også som et talerør, som jeg nu ønsker at andre skal få glæde af.

Jeg ønsker via min musik at vise, at der er en vej frem og at det kan lykkes at blive et normalt fungerende menneske på trods af barske livsvilkår.

Musikken

Mit musikalske univers er bygget op af minimalistiske hookorienterede melodier og ærlige intense tekster.

Mine numre er godt gammeldags håndspillede af dygtige musikere på rigtige instrumenter, men en gang i mellem leger jeg også lidt med nogle reallyde og computereffekter.

Stemningen er båret af en melodiøs lethed, men emmer samtidig af dyster melankoli.

Pressemeddelelse

Du kan downloade min pressemeddelelse her:

Liebman Pressemeddelelse

Liebman Presse

EP

Du kan lytte til min EP her:

Du er også meget velkommen til at følge med på min facebookside for mere info om ny musik og kommende koncerter.