Man kan, hvad man vil, hvis bare man knokler for det!

Jeg vil gerne dele en lille historie (og en sang) med jer, om at tro på sig selv og knokle for det man vil.

For nogle uger siden havde jeg (for første gang i mit professionelle liv) en skade på stemmen, der gjorde mig uarbejdsdygtig, og et job i nær sigte, som jeg SÅ gerne ville blive klar til.

Dette lykkedes mig også, og heldigvis var stemmen fin på jobbet og alt spillede. YAY!

I søndags var jeg inviteret til en workshop, hvor jeg skulle fortælle om min stemmehistorie, min stemmeskade og hvad jeg gjorde for at komme tilbage igen, og så skulle jeg også synge en sang for deltagerne.

En af deltagerne virkede bekendt, men der var ikke lige anledning til at spørge ind til relationen. Men midt i workshoppen kom jeg pludselig i tanke om, hvem det var.

Efter workshoppen tjekkede jeg lige fakta og den var god nok.

Det var en sanglærer, jeg havde i starten af mine 20’ere. Jeg husker, at jeg fortalte hende, at jeg gerne ville ind på konservatoriet og gå musikkens vej, hvorefter hun svarede mig: ”Du kommer aldrig ind!”

Jeg stoppede med at gå hos hende, da jeg egentlig syntes det var en sårende og ufølsom bemærkning, men også da jeg tænkte, at jeg ikke kunne lære noget af hende, hvis hun tænkte sådan om mig.

Hun kan sikkert ikke huske mig, men hun har jo efterfølgende fyldt lidt i min bevidsthed, så det var SÅ fedt at jeg fik fortalt, at jeg HAR gået på konservatoriet (jeg fik endda 12 til min kandidateksamen) og at jeg desuden har undervist på MGK (som er en uddannelse for musiktalenter, som er et meget eftertragtet job)

Så – HA! Tag den! Aldrig sig aldrig!

Jeg er stolt af, at jeg som et ungt menneske, lidt alene i verden, ikke lod hende slå mig ud, men lyttede til mig selv og knoklede videre!

Nogle topper tidligt, andre topper senere og jeg har altid været en langsom starter 😉

Her en lille glad sang, som jeg fucker helt op til sidst. 😂🤣🎶

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.