Om Mig

Jeg er Cand. Musicae uddannet som Rytmisk Musiker fra Syddansk Musikkonservatorium med sang som hovedfag. Derudover har jeg en efteruddannelse i stemmerehabilitering fra Anne Rosing Instituttet

Jeg er en vaske ægte stemmenørd, der elsker alt der har med stemmen at gøre og kroppen som instrument. Jeg lever af min stemme, både som sanger, speaker, stemmecoach og sanglærer. Både som sanger og som speaker er det melodien i sproget, formidlingen og budskabet der er de vigtigste grundsten i mit arbejde. Teknikken ligger omme bagved og skal understøtte vores instrument – stemmen. Vi kan ikke, som de andre instrumentalister købe en nyere og bedre model, så det er vigtigt, at vi har en sund og hensigtsmæssig stemmeteknik, så vi kan have en lang og bæredygtig stemmekerriere.

Jeg har en unik og speciel
klang

Mine mange år som musiker og sanger har givet mig en god fornemmelse for timing, flow, rytme og melodi i sproget. Jeg er god til at tage imod instrukser, for hvordan du ønsker at stemningen og tonen skal være i speaket og  lægger stor vægt på at formidle dit budskab på en autentisk og troværdig måde, uanset om tonen er alvorlig, intens eller humoristisk. 

Min klang er luftig, varm og blød, og jeg kan indtale i både et mellemmørkt og et lysere stemmeleje. Jeg har en tydelig diktion og en god evne for formidling uanset om tempoet skal være hurtigt eller roligt. Jeg redigerer altid mine speaks for fejl og klippe de værste vejrtrækninger og tungeklik ud. Jeg laver typisk et par forskellige takes, som jeg sender afsted, så du som kunde, kan vælge det take, du synes bedst om. 

Lydstudie

Her er en lille video, hvor du kan se mit studie. Normalt speaker/indsynger jeg dog i et andet og lydtæt rum.

Mine referencer:

Jeg har været voice-over artist og speaker siden 2008. Her er nogle af mine tidligere og nuværende kunder.